Japansk Spids

Oprindelsesland: Japan

Højde: 30-38 cm

Farve: Hvid

Den Japanske Spids er meget kærlig og hengiven overfor sine mennesker, og den vil gerne være der hvor dens familie er. Den kommer mennesker venligt i møde, dog kan nogle være reserveret over for fremmede.

En Japansk Spids er en følsom hund, hvilket betyder at den skal opdrages med blød hånd, den er hurtig til at reagere på uro i en familie, så jo mere uro omkring den japanske spids, jo mere urolig bliver den også. En typisk hund af racen fører sig med stolthed og naturlig værdighed, og med elegance i sin fremtoning.

Temperamentet er roligt, og hunden er psykisk afbalanceret. Det er en vagtsom race, til tider noget gøende, hvis ikke der er sat grænser for det. Den står ikke i vejen for at fange en mus eller løbe efter en hare, hvis hunden er løs.

Opdrættere

Kennel Crazy Little Diamond