Klubchampionat

Klubchampion (KLBCH)

KLBCH TITLEN tildeles DKCH-hunde der har opnået 4 Klubcertifikater under 3 forskellige dommere.

Klubcertifikat tildeles til hunde i championklassen han/tæve til 1. vinder med CK, såfremt den i forvejen er DKCH.

- Er 1. vinderen allerede er KLUBCH går klubcertifikatet videre til 2. vinder med CK.

- Er 2. vinderen også KLUBCH, udgår klubcertifikatet.

KLUBCHAMPION

Klubchampionat kan tildeles hunde der har opnået titlen DKCH,

og derefter har opnået 4 klubcertifikater hos mindst 3 forskellig dommere.

Klub Junior Champion (KLBJCH)

KLBJCH titlen tildeles hunde, der har opnået 2 Klubjuniorcertifikater* under 2 forskellige dommere.

Klubjuniorcertifikat tildeles til hunde i Juniorklassen, som er blevet bedste Junior Han og Tæve, der har opnået Excellent og CK.

- Er 1. vinderen allerede KLBJCH går certet videre til 2. vinder med CK.

- Er 2. vinderen også KLBJCH, udgår klubjuniorcertifikatet.

* Ændret til 2 på Generalforsamlingen den 6. april 2014

Klub Veteran Champion (KLBVCH)

KLBVCH titlen tildeles hunde, der har opnået 3 Klubveterancertifikater under 2 forskellige dommere.

Klubveterancertifikat tildeles til hunde tilmeldt i Veteranklassen, som er blevet bedste Veteran Han og Tæve,

der har opnået Excellent og CK.

- Er 1. vinderen allerede KLBVCH går Certet videre til 2. vinder med CK.

- Er 2. vinderen også KLBVCH, udgår klubveterancertifikatet.

Ansøgning om klubchampionat

Når hunden har opnået det krævede antal klubcertifikater sendes nedenstående formular til klubben med oplysning om:

Hundens stambogsnummer, stambogsnavn samt ejers navn og adresse.

Det er ikke nødvendigt at medsende kritikker eller lign., da alle oplysninger ligger i klubbens database.

Det er til gengæld vigtigt at skrive ejers adresse, da den jo kan være ændret uden, at vi har fået det oplyst.

Klubchampion
Klub Junior Champion