Hvad gør jeg hvis...

HVAD GØR JEG HVIS...?

Q. JEG VIL VÆRE MEDLEM AF SPIDSHUNDEKLUBBEN?

- Udfyld onlineformualren på NemTilmeld

Q. MIN HUND ER BLEVET DANSK CHAMPION?

- Se på DKK's hjemmeside

Q. MIN HUND ER BLEVET KLUBCHAMPION?

- Send en mail til klubch@spidshundeklubben.dk med oplysning om hundens stambogsnummer- og navn samt hvor den har

opnået de nødvendige certifikater, ejers navn og adresse. Adressen er ret vigtig, da det godt kan være en gammel adresse

vi har stående. Klik evt. på nedenstående link for at udfylde formular til klubchampionat.

Q. MIN HUND HAR FÅET NY EJER?

- Du skal selvfølgelig først meddele det til Dansk Kennel Klub. Disse oplysninger går ikke til Spidshundeklubben,

så derfor bør du også give besked til SPK's medlemskartotek.

Q. JEG HAR FÅET NY ADRESSE, ELLER JEG HAR ANDRE ÆNDRINGER I MIT MEDLEMSSKAB?

- Send en mail med relevante oplysninger til kasserer, medlemskartotek og udstillingssekretær.

Husk også at melde din adresseændring til DKK. Du skal melde adresseændring for hver enkelt hund du er ejer af.

Det er ikke nok at du skriver din nye adresse, når du tilmelder din hund til udstilling.

Q. JEG VIL HAVE OPTAGET ET KULD HVALPE PÅ HVALPELISTEN/LAVE EN HVALPEANNONCE?

- Se i menuen under Avl & Opdræt.